چیلر تراکمی دارای بخش های مختلفی به نام های بخش مکانیکی، الکتریکی و مبدل ها می باشد.
توصیه آرسان سرویس: برای درک بهتر موضوع ، مطالب تعمیر چیلر تراکمی و تعمیرات چیلر تراکمی رو بخوانید.
کمپرسور چیلر تراکمی از انواع مختلفی ساخته شده است که با توجه به نوع کاربری و اقلیم از کمپرسور مناسب آن استفاده می گردد. و زمانی اتفاق میفتد که به هر علتی چیلر کار نمیکند و اپراتور با برقراری تماس با تعمیرکار چیلر جهت عیب یابی چیلر تراکمی تقاضا میکند و کارشناس میبایست وضعیت ظاهری کمپرسور را به خوبی بررسی کند و پارامترهای خروجی از کمپرسور که نشان دهنده وضعیت صحت عملکرد میباشد را مشاهده و تجزیه تحلیل کند.
چیلری که کندانسور آن آبی باشد را چیلر آب خنک گوییم و همیشه برای خنک کردن آب داخل کندانسور از برج خنک کننده باید استفاده نمود که در این چیلرها کمپرسور دارای تحمل فشار کمتری می باشد.
چیلر تراکمی که با کمپرسور اسکرو کار میکند را چیلر اسکرو مینامیم ؛ این چیلر ها معمولا در ظرفیت های بالاتر از 50 تن تبرید ساخته و استفاده می شود و در صنایع مختلف و تهویه مطبوع مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین از نظر کندانسور به دو نوع کندانسور هوایی و کندانسور آبی تقسیم میشود و امروزه جهت تنظیم سابکول سوپرهیت کافی و کنترل ظرفیت دقیق تر از شیرانبساط (اکسپنشن والو ) الکترونیکی استفاده میشود.
جهت عیب یابی چیلر تراکمی اسکرو میتوان به پارامترهای فشار و دما رجوع کرد و در حد امکان با اقدامات پیشگیرانه از آسیب های احتمالی جلوگیری کرد و بهتر است در کمپرسور چیلر اسکرو حساسیت بیشتری نسبت به سیلندر پیستونی نشان داده و از همه عوامل جهت عیب یابی کمک بگیریم
چیلر تراکمی اسکرال جزو دسته بندی چیلر های با کمپرسور روتاری قرار میگیرد که میزان صدای کمتر نسبت به سایر کمپرسور ها از مزیت های این کمپرسور چیلر می باشد و معمولا در ظرفیت های پایین تر از 50 تن تبرید بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد عیب یابی چیلر تراکمی اسکرو از کنترل کننده های دما بیشتر باید کمک گرفت و اگر اختلاف فشار نداشته باشیم اصطلاحا کمپرسور خلاص کرده و باید کمپرسور تعویض گردد
کمپرسور سیلندر پیستونی در گذشته یکی از کمپرسور های پر مصرف صنعت سرمایشی بوده است که به دلیل صدا و لرزش زیاد، امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و وقتی کمپرسور سیلنر پیستونی ( کمپرسور ضربه ای ) کار میکند صدا همراه با لرزش زیادی در محیط تولید میکند که این امر باعث در معرض لرز بودن خط فریون میشود و همواره در عیب یابی چیلر سیلندر پیستونی باید از نشتی خط فریون اطمینان حاصل نمود.
در کارخانجات صنعتی از چیلر به عنوان خنک کردن محصولات و خنک کننده تجهیرات و دستگاه ها مورد استفاده قرار میگیرد که در اینجا موضوع با عیب یابی چیلر تهویه مطبوع کاملا متفاوت میباشد، ساعت کارکرد چیلر صنعتی سه برابر چیلر تهویه مطبوع می باشد و به همین دلیل میزان اصطحلاک چیلر صنعتی به صورت تصاعدی چند برابر بیشتر از چیلر تهویه مطبوع میباشد.
برای داشتن محیط زندگی آرام باید آسایش ساکنین تامین شود که برای خنک کردن از چیلر تهویه مطبوع میبایست استفاده کرد، چیلر تراکمی تهویه مطبوع دارای انواع مختلفی می باشد که دارای دو نوع مرکزی و مستقل میباشد نوع مستقل را مینی چیلر مینامیم که هر واحد به طور مستقل استفاده میکند و نوع مرکزی یا در پشت بام یا در زیر زمین نصب میشود که برای عیب یابی چیلر تراکمی تهویه مطبوع کارشناس باید از محیط چیلر و توزیع کنندگان هوای خنک بازدید به عمل آورد.
چیلر تراکمی بیتزر به چیلری گفته میشود که کمپرسور آن بیتزر باشد که این کمپرسور ها در دو نوع اسکرو و سیلندر پیستونی مورد استفاده قرار میگیرد کمپرسور بیتزر در اصل برای کشور آلمان میباشد که امروزه در کشور چین تولید میشود، عیب یابی چیلر تراکمی بیتزر به عوامل مختلفی ارتباط دارد که در مدل اسکرو و سیلندر پیستونی متفاوت میباشد.
در گذشته که هنوز کمپرسور اسکرو ساخته نشده بود از کمپرسور های سیلندر پیستونی کریر استفاده میشد و شرکت کریر یکی از قدیمی ترین تولید کنندگان چیلر و کمپرسور چیلر در دنیا میباشد که برای عیب یابی چیلر تراکمی بیتزر کارشناس حتما باید دارای تبحر و تجربه کافی باشد تا بتواند از چیلر را به نحو احسن مورد بهره برداری قرار دهد.
خاموش شدن چیلر امری طبیعی میباشد که پس از رسیدن به دمای مورد نیاز ترموستات میکند و خاموش میشود ولی اگر از مدت زمان خاموش شدن زمان بیشتری بگذرد و چیلر روشن نشود , دستگاه خراب شده و به عیب یابی نیاز دارد.
شما با تماس گرفتن با آرسان سرویس میتوانید مشاوره و تقاضای بازدید از چیلر را نمایید و همکاران ما همواره آمادگی دارند که جهت عیب یابی چیلر به محل دستگاه حضور برسانند.
زمانی که متوجه میشوید چیلر کار میکند ولی هوای دلنشینی را به محیط نمیدهد و یا زمانی که چیلر خاموش شده است و روشن نمیشود میتوانید با آرسان سرویس تماس بگیریید تا کارشناسان برای عیب یابی به محل استقرار چیلر برسند.
با توجه به نوع کاربری چیلرها در انواع مختلفی وجود دارد که این امر میزان آسیب چیلر را متفاوت میسازد گاهی اوقات به طور مثال بخاطر اختلاف ولتاژ دچار خاموشی میگردد که با صرف مدت زمان کوتاهی میتوان چیلر را روشن نمود.