آخرین بروزرسانی مقاله : 07 آبان 1403
اگر چیلر صنعتی و یا خانگی دارید، حتما می دانید که اسید شویی چیلر اهمیت بسیار بالایی برای کارکرد صحیح آن دارد. یکی از مهمترین اقدامات در تعمیر چیلر، اسید شویی چیلر محسوب ميشود. این امر باید در بازههای زمانی مشخص به صورت کاملاً تخصصی انجام گیرد. تجربه نشان داده است که عدم استفاده از فرایند اسید شویی چیلر موجب کاهش میزان کارکرد آن و حتی از بین رفتن قطعات مختلف آن میشود. به طبع این امر نتیجهای جز ایجاد هزینههای سنگین به منظور تعمیر و یا حتی تعویض کردن قطعات مربوطه ندارد.
اگر به خدمات اسید شویی چیلر تراکمی نیاز دارید، با ما تماس بگیرید. تلفن : 09192002194
در این متن قصد داریم به طور کامل شما را با روند اسید شویی انواع مختلف دستگاههای چیلر در زمان سرویس چیلر آشنا کنیم تا بتوانید درک بهتری از این موضوع داشته باشید. اگر کنجکاوی خاصی در این رابطه دارید و میخواهید اطلاعات مناسبی به دست بیاورید، ادامه متن را به هیچ وجه از دست ندهید.
رسوب در چیلر
سرما و خنکی که در چیلر ها تولید می شود، بر اثر تغییر فاز مبرد صورت می گیرد. به همین دلیل در فرآیند تبخیر سیال مایع مانند آب یا مبرد فریونی، امکان رسوب گذاری در دستگاه ها وجود دارد. آبی که در چیلر گردش می کند خالص نبوده و همواره مقداری ناخالصی و رسوب دارد که معمولا در کندانسور چیلر رسوب می کند. این رسوب گذاری بر عملکرد و بازدهی کندانسور چیلر و پس از آن خود چیلر تاثیر گذار بوده و بازدهی چیلر را به طور قابل چشم گیری کاهش می دهد.
به منظور آشنایی بیشتر با بحث اسید شویی چیلر باید با شناخت کاملی از رسوب پیدا کنید. رسوب مادهای به شمار میآید که در ترکیبات آن میتوان موادی همچون کلیسم، سدیم و همچنین منزیم را یافت. همه این مواد نوعی نمک محسوب میشوند و به همین دلیل ساختار کلی رسوب به شکل نمک است.
وجود چنین نمکهایی به عوامل مختلفی همچون دما و شرایط آب بستگی دارد. در واقع این رسوبها به مانند یک عایق فعالیت میکنند و موجب عدم انتقال حرارت تولید شده در چیلر خواهند شد. در بسیار از موارد ضخامت رسوب به حدی افزایش میيابد که حتی فضای درون لوله نیز به طور کامل گرفته میشود.
باید به این نکته اشاره کنیم که در واقع نمیتوانید جلوی ایجاد رسوبها را بگیرید. مهم نیست چیلر شما در چه شرایطی نگهداری شود و یا حتی آبی که به چیلر وارد میشود چگونه باشد؛ زیرا در هرصورت در چیلر رسوب به وجود میآيد.
از میزان احتمال ایجاد رسوب در یک چیلر با عبارت «ضریب رسوبگذاری» یاد میکنند. به طبع هرچه میزان این ضریب بیشتر باشد، احتمال به وجود آمدن رسوبهای مختلف در درون بخشهایی همچون مبدلها و لولههای چیلر نیز بیشتر میشود. اسید شویی چیلر دقیقاً به مقابله با این موارد میپردازد.
اسید شویی چیلر چیست؟
به طور کلی میتوان گفت که اسیدشویی چیلر یکی از مهم ترین اوامر مربوط به از بین بردن انواع رسوبات در چیلر های مختلف محسوب میشود. این امر خود موجب کاهش میزان مصرف انرژی و کاهش میزان فرسودگی خواهد شد. قاعدتاً ترکیب این دو موضوع به یکدیگر به معنای افزایش عمر مفید چیلر است.
بدون اسید شویی، رسوبهایی که به آنها اشاره کردیم در لولهها و مبدلهای چیلرهایی همچون چیلرهای تراکمی باقی میمانند. این موارد شاید در ابتدا موجب ایجاد مشکل خاصی نشوند، اما قطعاً پس از گذشت مدت کوتاهی شاهد کاهش شدید عملکرد چیلر مدنظر خود خواهید بود.
تمیز کردن شیمیایی (رسوب زدایی کندانسور) یکی دیگر از فرآیندهای تمیز کردن بسیار تاثیرگذار برای انواع مبدل های چیلر است. این را می توان به طور انحصاری برای تمیز کردن یا در ترکیب با روش های تمیز کردن مکانیکی استفاده کرد.
در صنعت برای تبادل حرارت باید از سیالی استفاده کنیم که دارای ویژگی هایی باشد تا از لحاظ کارایی مقرون به صرفه باشد. از سیالات مختلفی می توان کمک گرفت که دارای خورندگی نیستند و دسترس پذیری آسانی را دارند و مهم ترین ویژگی این سیال ظرفیت گرمایی است که یعنی میزان گرمای دریافتی برای افزایش دما و میزان گرمایی که برای کاهش دما باید از دست بدهد.
چه زمانی چیلر نیاز به اسید شویی دارد؟
شناخت زمان اسیدشویی چیلر نیز مبحث بسیار مهمی در این زمینه محسوب میشود. تعیین زمان مدنظر برای این کار بستگی به نوع چیلر شما دارد. در واقع شما باید با توجه به نوع چیلر خود نسبت به انجام این امر تصمیمگیری کنید.
به دلیل آنکه در کشور ما همواره از چیلرهای تراکمی استفاده میشود، بررسی علائم نیاز به اسیدشویی در این چیلرها اهمیت بیشتری دارد. گاهی ممکن است چیلر کار کند و پس از مدتی خاموش شود در یکی از عیب هایی که ممکن است برای چیلر اتفاق بیفتد رسوب گرفتن کندانسور است که در این صورت باید اسید شویی چیلر انجام گردد. در ادامه به نشانه هایی که اطلاع از این می دهد که زمان اسید شویی چیلر فرا رسیده است، اشاره می کنیم.
افزایش میزان مصرف گاز موتورخانه
اگر در زمان کارکرد چیلر مشاهده میکنید که میزان مصرف گاز موتورخانه بیش از پیش افزایش یافته است، احتمالاً رسوبات موجود در چیلر نیز افزایش یافتهاند. وجود رسوبات در درون چیلر موجود میشود تا دستگاه به سوخت بیشتری نیاز پیدا کند و به طبع نتیجه این امر افزایش میزان مصرف گاز موتور خانه خواهد بود. در صورت مشاهده این علامت باید در اسرع وقت نسبت به اسیدشویی چیلر اقدام شود.
وجود اختلاف دما بین محلول وارد شده به دستگاه و محلول خروجی آن
این مورد نیز یکی دیگر از نشانههای نیاز به اسیدشویی چیلر محسوب میشود. وقتی که دمای محلول ورودی با دمای محلول موجود در بخش خروجی تفاوت چشمگیری داشته باشد، این بدان معناست که مقدار زیادی از حرارت در بخش لولهها (به دلیل وجود رسوب) هدر میرود. با انجام اسیدشویی میتوان این رسوبات را به طور کامل از بین برد و در نتیجه میزان این اختلاف دما به شدت کاهش میيابد.
افزایش میزان دمای آبریز
چناچه شاهد افزایش میزان دمای آبریز دستگاه چیلر هستید، به احتمال زیاد رسوبات بسیار زیادی در چیلر جمع شده است. برای حل این مشکل نیز چارهای به جز اسیدشویی چیلر وجود ندارد. خوشبختانه این موضوع از جمله مشکلاتی به شمار میآيد که تنها با استفاده از یک بار اسیدشویی به طور کامل برطرف میشود و کاربر نیازی به تعویض قطعات مختلف چیلر نخواهد داشت.
البته این موضوع تنها در زمانی صحت دارد که اسیدشویی به تأخیر نیفتد. توجه داشته باشید که تأخیر در این زمینه به معنای افزایش میزان رسوب موجود در لولههای چیلر میشود و این موضوع نیز قطعاً باعث افزایش احتمال فرسودگی دستگاه مدنظر میگردد.
انواع اسید شویی چیلر
اسید شویی چیلر را میتوان بر اساس زمان انجام آنها به دو دسته اساسی تقسیم بندی کرد. در واقع زمان مدنظر کاربر برای انجام چنین شست و شویی یک فاکتور مهم برای تقسیم بندی این امر محسوب میشود. در این بخش به بررسی دو نوع اصلی اسید شویی میپردازیم.
اسید شویی اولیه
این نوع اسید شویی چیلر وقتی به کار میرود که کاربرد به تازگی چیلر خود را نصب کرده است. اگرچه در کارخانه معمولاً کلیه لولههای چیلر مورد بررسی قرار میگیرند تا مشکلی از لحاظ وجود خرده فلزات، غبار و … در آنها وجود نداشته باشد، اما با استفاده از اسیدشویی میتوان خیال راحتی از بابت این موضوع داشت.
در مواردی مشاهده شده است که به دلیل جابهجایی دستگاه مقدار زیادی گریس وارد لولههای چیلر شده است. با کمک اسیدشویی این مشکل را نیز میتوان به راحتی برطرف کرد. از اسیدشویی اولیه در یک مورد دیگر نیز استفاده میشود. اگر چیلر خود را برای مدتهای طولانی (بیش از سه ماه) خاموش کردهاید، امکان قرار گرفتن انواع زباله و یا حتی گرد و غبار در درون آن وجود دارد. با یک بار اسیدشویی اولیه کلیه این مواد از درون چیلر خارج میشوند و در نتیجه چیلر به شما بهترین عملکرد ممکن را ارائه میدهد.
اسید شویی ضروری
این نوع اسیدشویی در زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که دستگاه چیلر به دلیل وجود رسوبات به شدت بالا دیگر کارکرد خود را از دست داده است و کاربر نمیتواند از آن استفاده کند. علاوه بر این، در مواردی دستگاه رسوب ندارد، اما دچار زنگ زدگی شده است. حتی در این شرایط نیز میتوان از اسیدشویی به عنوان یک راهکار مناسب برای از بین بردن خرده فلزات موجود در درون لولههای چیلر بهره برد. در این نوع اسیدشویی نیز از مواد اسیدی خاصی استفاده میشود که میتوانند به خوبی هم خوردگی و هم زنگ فلز را از بین ببرند.
اسید شویی چیلر یک انتخاب عالی برای افرادی محسوب میشود که قصد دارند بدون تعمیر اساسی چیلر خود دوباره از آن استفاده کنند. این امر حتی موجب صرفهجویی کلی در هزینههای مربوط به سرویس چیلر نیز میشود. هرچه مدت زمان دورههای اسیدشویی ضروری نزدیکتر به هم باشد، احتمال ایجاد رسوبهای شدید کاهش میيابد.
مراحل اسیدشویی چیلر
مراحل مختلفی برای اسید شویی چیلر وجود دارد که باید حتماً توسط متخصصان امر انجام شوند. توجه داشته باشید که کار با مواد شوینده اسیدی بسیار خطرناک است و کوچکترین اشتباهی میتواند منجر به خطرات جانی و مالی بسیار شوند؛ به همین دلیل اگر در این زمینه تخصص ندارید، بهتر است سریعاً با یک مجموعه متخصص همچون آرسان سرویس تماس بگیرد.
مراحل اولیه
در گام اول برای اسید شویی چیلر باید درب کندانسور را به طور کامل باز کرد. در این مرحله به خوبی قطعات دستگاه را مورد بررسی قرار دهید. چنانچه رسوبی را میتوان به کمک دست و بدون نیاز به ابزار خاصی جدا کرد، آن را به طور کامل جدا کنید. اگر به غیر از رسوب، مواد زائد یا زباله خاصی را در این بخش مشاهده میکنید نیز بهتر است بدون استفاده از ابزار فلزی آن را از روی سطح بردارید.
این موضوع موجب میشود تا در زمان استفاده از مواد شوینده با مشکل خاصی روبهرو نشوید. از جمله موادی که میتوان در این بخش آنها را مشاهده کرد باید به گزینههایی همچون برگ درختان، پلاستیکهای نایلونی و … اشاره کنیم. حال نوبت به بررسی کلی نوع رسوب میرسد. نوع رسوبی که بر روی چیلرهای موجود در ایران یافت میشوند معمولاً از نوع رسوبات کلسیمی (گچی) هستند.
برای از بین بردن این نوع رسوبات که رسوبات بسیار سختی به شمار میآيند باید از مادهای به نام اسید هیدرولیک و یا اسید سولفامیک کمک بگیرید. توصیه میشود که در زمان استفاده از چنین مواد شویندهای از یک نوع محلول ضدخوردگی نیز بهره ببرید تا میزان آسیبدیدگی قطعات فلزی چیلر به کمترین شکل ممکن برسد.
بستن راه خروجی و سایر مراحل
پس از تعیین نوع رسوب و همچنین ماده مدنظر برای اسید شویی چیلر، باید به سراغ بستن شیرهای ورود و خروجی دستگاه بروید. این امر مانع از خارج شدن آب از درون چیلر میشود تا بتوان به خوبی چیلر را مورد شستشو قرار داد. در مرحله بعد باید در قسمت انتهایی چیلر یک شیر تخلیه یک طرفه قرار دهید. این شیر تخلیه به منظور خارج کردن کلیه مواد شوینده اسیدی مورد استفاده قرار میگیرند. پمپ تخلیه نیز به همین بخش وصل میشود.
اکنون بخش خروجی جذب کننده چیلر را به یک شیلنگ خاص وصل کنید. سر دیگر همین شیلنگ را در درون یک بشکه قرار دهید. شما باید بشکه را پر از آب ولرم کنید، البته امکان استفاده از آبی با دمای پنجاه درجه سانتیگراد نیز وجود دارد. یک سر شیلنگ پمپ تخلیه را نیز باید در همین بشکه قرار دهید. حال پمپ را به راه بیندازید تا آب درون بشکه به درون کلیه لولههای چیلر وارد شود.
شما باید در حین خارج شدن میزان آب، مقدار آن را نیز اندازهگیری کنید؛ زیرا به منظور اسید شویی چیلر دقیقاً به اندازه یک پنجم آب، مایع شستشو نیاز خواهید داشت. به عنوان مثال اگر کلاً بیست لیتر آب خارج شد، شما نیز به 5 لیتر محلول شستشو نیاز دارید.
ادامه مراحل شستشو
حال که اندازه گیری مدنظر برای اسید شویی چیلر به پایان رسید، نوبت به اضافه کردن مایعات اسیدی به آب میرسد. لطفاً در این مرحله حتماً از ابزارهای مهمی مانند دستکش استفاده کنید تا آسیبی به بدن شما وارد نشود. همانطور که گفته شد، نسبت به ماده اسیدی به آب باید حدوداً یک پنجم باشد. به دقت این مقدار از اسید را وارد آب کنید و بگذارید تا به خوبی با آب ترکیب شود. اجازه دهید تا محلول مربوطه از کلیه لولههای چیلر چندین بار عبور کند.
بهترین زمان برای اجرای اسید شویی چیلر حدوداً سه الی چهار ساعت است. پس از این مدت زمان معمولاً کلیه رسوبات مربوطه به طور کامل خارج میشوند. پس از تکمیل مراحل اسیدشویی، باید آب خروجی از سیستم را چند بار آزمایش کنید. اگر هر بار به پی اچ برابر با هفت رسیدید، میتوانید از پاک بودن کلیه مجراهای چیلر مدنظر خود اطمینان خاطر داشته باشید.
در مرحله آخر نیز باید به سراغ استفاده از محلول قلیایی بروید. بهترین گزینه در این زمینه، استفاده از جوش شیرین است. جوش شیرین را دوباره به درون همان بشکه ریخته و بگذارید تا به خوبی از درون لولههای چیلر عبور کند. حدوداً سی دقیقه به این کار اختصاص دهید. پس از این مرحله روند اسید شویی چیلر به پایان میرسد.
اسید شویی چیلر تراکمی
چیلر در انواع مختلفی تولید و استفاده می شود که چیلر تراکمی آب خنک یکی از چیلر های پر مصرفی است که در صنایع و تهویه مطبوع ساختمانی کاربرد زیادی دارد. این چیلر با کندانسور آبی کار می کند. نشت یابی چیلر و اسید شویی چیلر از اقدامات اساسی در سرویس چیلر تراکمی به شمار می رود. فریون، خارج لوله ها و آب در گردش برج خنک کننده داخل لوله های کندانسور جریان دارد.
در برخی مناطق که سختی آب بالا است، این مواد جامد بدلیل گرم شدن آب رسوبات کلسیم (Ca) و منیزیم (Mg) از خود به جا می گذارند که موجب کاهش کارایی کندانسور و پایین آمدن بهره وری چیلر و آسیب به کمپرسور می شود. بهترین سیالی که می تواند تمامی این ویژگی ها را داشته باشد آب است. این سیال که با فرمول شیمیایی H2O شناخته می شود، دارای ظرفیت گرمایی بالایی است و همچنین با عدم خورندگی روی فلزات، ایده آل ترین به حساب می آید.
در طبیعت آب خالص وجود ندارد و همراه با املاحی است که فقط در صورتی که تغیر دما رخ دهد این املاح دیده می شوند و بخشی از این املاح ترکیبات موجود درآب عبارتند از : نیترات و نیتریت، آهن و منگنز، جامدات معلق، سولفات، فسفات، کلراید، فلوراید، کلسیم و سدیم و عناصر ناچیز
سه عامل اصلی که در جدار لوله ها و کندانسور چیلر رسوب می کند عبارت است از : کربنات سدیم، سولفات کلسیم، سولفات منیزم. این ترکیبات برای بدن انسان لازم است اما برای تجهیزات سرمایشی گرمایشی مثل کندانسور چیلر، بویلر و شیرآلات و اتصالات مضر است و باعث افت کارایی و کاهش کیفیت تبادل حرارت می شوند.
برای خنک کردن محیط های ساختمانی ادارای و تجاری و همچنین کارخانجات تولیدی از ماشین های سرمایشی استفاده می کنیم که چیلر نام دارد. چیلر تراکمی برای ایجاد سرمایش نیاز به تبادل حرارت دارد که این امر در اواپراتور و کندانسور اتفاق می افتد.
در اواپراتور ( تبخیر کننده ) آب خنک می شود و به سمت ساختمان می رود و همچنین در کندانسور (تقطیر کننده) آبی که از برج خنک کننده آمده، گرم می شود و در همین حین که دمای آن بالا میرود املاحی از خود برروی لوله های کندانسور به جا میگذارد که باعث کاهش انتقال حرارت می شود. اگر این اتفاق در مدت زمان بالایی با سختی آب بالا تکرار شود مسیر عبور آب داخل کندانسور مختل می گردد و از لوله های داخل کندانسور کم کم کیپ می شود.
وقتی لوله های کندانسور کیپ می شود گرمای چیلر نمی تواند خارج شود و فشار چیلر افزایشی شده و توسط کنترل فشار بالا چیلر خاموش می شود و در این زمان به اسید شویی چیلر نیاز است. اسید شویی چیلر به دو روش رسوب زدایی مکانیکی و رسوب زدایی شیمیایی انجام می شود.
خطرات اسیدشویی نادرست چیلر
اگرچه اسید شویی چیلر دارای مزایای بسیار مهمی است و میتواند موجب کاهش مصرف انرژی چیلر شما شود، اما اگر این کار را با استفاده از مواد نادرستی انجام بدهید نتیجه امر از بین رفتن کلیه لولههای درون چیلر خواهد بود. به یاد داشته باشید که چنین شستشو هایی یک امر کاملاً تخصصی محسوب میشود و اشتباهات جزئی نیز نتایج خطرناکی به دنبال دارند.
هنگامی که فشار فریون داخل سیکل چیلر افزایش پیدا می کند به این معنی است که گرمای سیستم از طریق کندانسور خارج نمی شود و در این لحظه یعنی گرفتگی متوجه کندانسور شده است و باید اسید شویی چیلر انجام شود که شامل دو بخش رسوب زدایی مکانیکی و شیمیایی است و بهتر است توسط افراد مجرب انجام گیرد که در غیر اینصورت لوله های کندانسور سوراخ شده و سیکل فریون دچار نشتی می شود و چیلر گاز فریون خود را از دست میدهد.
بهترین اسید برای اسیدشویی چیلر
همانطور که گفته شد، اکثر رسوبات موجود در چیلرهای درون کشور به دلیل نوع خاص آب ایران از نوع رسوب کلسیمی هستند. بهترین اسیدها برای از بین بردن چنین رسوباتی عبارت از: اسید هیدروکلریک و اسید سولفامیک است. شما میتوانید از هر دوی این موارد به منظور از بین بردن رسوبات مدنظر خود در چیلرها استفاده کنید. امکان بهرهگیری از این اسیدها برای شستشوی چیلرهای تراکمی نیز وجود دارد.
در برخی از مواد میتوان از ماده دیگری به نام دی اسکلر اسید نیز استفاده کرد. به طور کلی از این ماده تنها در شرایطی بهره گرفته میشود که رسوبات موجود در چیلر واقعاً کهنه باشند. شدت اسیدیته این ماده به شدت بالا است و باید حتماً در استفاده از آن دقت عمل به خرج داد.
رعایت موارد ایمنی در اسیدشویی چیلر
وقتی اسید به درون مدار چیلر وارد میشود و با رسوبات برخورد میکند، به دلیل وجود فعل و انفعالات شیمیایی امکان لرزش شدید چیلر وجود دارد؛ به همین دلیل در هنگام اسید شویی چیلر باید از محکم بودن کلیه اتصالات دستگاه اطمینان خاطر داشته باشید.
در کلیه روندهای مربوط به اسید شویی چیلر تراکمی حتماً از دستکش، عینک و ماسک استفاده کنید. اسیدها مواد بسیار خطرناکی هستند و حتی بو کردن آنها نیز میتواند به طور کامل سیستم تنفسی شما را از کار بیندازد. مورد دیگری که در این زمینه باید به آن توجه کرد آن است که اسید باید به آب افزوده شود نه آب به اسید، زیرا در این صورت امکان ساتع شدن بخارات سمی وجود دارد.
قیمت اسیدشویی چیلر
فاکتورهای مختلفی بر روی قیمت اسید شویی چیلر اثر میگذارند که هرکدام از آنها میتوانند موجب افزایش یا کاهش کلی قیمت این امر شوند. از جمله این فاکتورها باید به نوع اسید مورد استفاده اشاره کرد. قاعدتاً هرچه اسید مربوطه از کیفیت بالاتر برخوردار باشد، قیمت نهایی اسیدشویی نیز افزایش میيابد.
فاکتور دیگری که در این زمینه اثرگذار است، میزان رسوب چیلر به شمار میآيد. در بعضی از موارد میزان رسوب چیلر به قدری زیاد است که اسیدشویی باید چندین بار و حتی چندین روز به صورت متوالی انجام گیرد. قاعدتاً این موضوع به معنای نیاز به استفاده از اسید بیشتر است و این امر نیز منجر به افزایش قیمت اسیدشویی میشود.
پیشگیری از رسوب گذاری مجدد چیلر
بهترین گزینه این است که در تاسیسات سرمایشی حتما آب را قبل از استفاده نرم کرد تا از رسوب گرفتگی جلوگیری گردد. اگر کندانسور چیلر دچار گرفتگی شده باشد باید اسید شویی چیلر انجام شود. به منظور پیشگیری از رسوبگذاری مجدد چیلر و عدم نیاز به اسید شویی چیلر باید به سراغ آبهایی بروید که دارای نمکهایی همچون کلسیم و منیزیم نباشند. تنها در این صورت میتوان امید داشت که لولههای چیلر رسوب نبندد.
با توجه به اینکه دسترسی به چنین آبی در کشور ما بسیار دشوار است و در صورت وجود نیز قیمت آن بسیار بالا خواهد بود، بهتر است به صورت دورهای عمل اسید شویی چیلر را انجام دهید.
سخن پایانی
امروزه از روشهای مختلفی به منظور سرویس کردن چیلرها استفاده میشود. یکی از روشهای بسیار کاربردی در این زمینه، اسید شویی چیلر است. با استفاده از این روش میتوان کلیه رسوبات موجود در دستگاه را به طور کامل از بین برد.
اسید شویی چیلر باید حتماً توسط متخصصانی صورت بگیرد که در این زمینه مهارت کافی را دارند. در واقع تنها در چنین شرایطی میتوانید از بابت دریافت بهترین نتیجه ممکن اطمینان خاطر داشته باشید. اگر چیلر شما نیز به اسیدشویی نیاز دارد تنها کافی است با کارشناسان آرسان سرویس تماس بگیرید تا به شما عزیزان راهنماییهای لازم را در این زمینه ارائه کنند.
سلام وقت بخیر ما یه چیلر 50 تن ساختمانی داریم یه نفر تعمیرکار هم بازدید کرده گفته باید اسیدشویی بشه قیمت حدودی اسید شویی چیلر ما رو لطف می کنید؟
با سلام وقت شما هم بخیر
لطفا با مجموعه تماس بگیرید، کارشناسان آرسان سرویس دقیق تر راهنمایی تون می کنند